Stop de zinloze agressie tegen het treinbegeleidingspersoneel!

(16/03/15) - De groep Spoor van het VSOA veroordeelt opnieuw met de grootste kordaatheid de laffe aanval deze zaterdag 14 maart in het station van Moeskroen tegen vier NMBS bedienden van de controlebrigade, evenals s ’anderendaags in Doornik.

De groep Spoor van het VSOA staat volledig achter de slachtoffers en wensen hen allen een spoedig herstel.

Il s’agit manifestement d’un acte gratuit et prémédité à l’égard du personnel de la SNCB.

Het gaat hier duidelijk over een zinloze en met voorbedachten rade daad tegenover NMBS-personeel. Sommigen zouden willen om zones van wetteloosheid te creëren op het spoornet om ons personeel te verhinderen hun werk te doen? Vraagt Filoteo Africano de Federale Voorzitter zich af? Dit is helaas niet de eerste keer dat dergelijke gewelddaden plaatsvinden in deze omgeving!

De groep Spoor van het VSOA zal de politieke autoriteiten en de NMBS-verantwoordelijken hierover aanspreken om concrete maatregelen, proportioneel volgens de ernst van de feiten te eisen, alsook een concreet engagement te vragen aan justitie zodat zij deze zaken met de grootst mogelijke vastberadenheid moeten behandelen.

Perscontact
Ronny De Thaey

Federaal Secretaris
0484/41 20 57

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten