VSOA Spoor was aanwezig op de trein van de boosheid van 23 februari jongstleden

(02/03/15) - Met de slogan “ook het platteland heeft recht op volwaardige dienstverlening” is een sterke delegatie van de provincie Luxemburg naar de leiders van de NMBS getrokken om er hun ongenoegen te uiten over de toepassing en resultaten van het nieuwe vervoersplan.

Een delegatie van de regio Moeskroen was tevens aanwezig om de zwakheden van het vervoersplan aan te kaarten.

Een brief was eerder verzonden naar de bevoegde Minister alsook naar de twee CEO’s van zowel NMBS als Infrabel. In hun afwezigheid, werden de delegaties ontvangen door hun medewerkers in een lokaal van de NMBS gelegen in de Frankrijkstraat.

De delegaties overhandigden aan de medewerkers een document met 9 belangrijke eisen en nodige voorbeelden ter ondersteuning

Na het aanhoren van de klachten en eisen, schetste de vertegenwoordiger van de Minister de visie van de bevoegde autoriteiten zonder enige vooruitgang aangaande de voorstellen die gedaan zijn tijdens de provinciale roadshows. Zij engageerden zich om schriftelijk te reageren op de grieven van de gesprekspartners.

In afwachting van hun antwoord mogen wij concluderen dat tot nog toe de delegaties op hun honger is blijven zitten.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten