SYNDICAAL BERICHT : Vergoedingen opstellers stations

Bericht 57P/1975
(28/11/13) - Bij toepassing van de bepalingen van het bericht 57P/1975 wordt aan de opstellers, de opstellers van de ontvangsten, de administratief secretarissen én de commercieel bedienden (en hun vervangers) een bijzondere toelage toegekend wanneer hun normale aan hun post verbonden ambtsbezigheden inhouden.

  • hetzij het leveren van prestaties die aanvangen vóór 6 uur of eindigen na 21 uur;
  • hetzij het bedienen van een loket ten dienste van het cliënteel (met inning van fondsen) gedurende ten minste 4 uren in de loop van eenzelfde prestatie.

Zoals hierboven aangegeven wordt deze toelage ook toegekend aan de commercieel bedienden. Het betreft hier een principebeslissing. Deze beslissing is tot op heden inderdaad niet opgenomen in het bericht 57P/1975.
Het VSOA Spoor heeft de vraag gesteld aan H-HR omdat er in het bericht geen sprake is van de commerciële bedienden, administratief secretarissen.

NMBS-Holding Comp. & Ben.H-HR.122 sectie 55 - Frankrijkstraat 85 BE - 1060 Brussel bevestigde.

Namens de groep Spoor,
Filoteo AFRICANO
Président Fédéral

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten