Hartelijk dank aan iedereen die heeft meegedaan aan de 48u-staking !

(08/11/23) - Via dit bericht willen we jou oprecht bedanken voor jouw betrokkenheid en deelname aan de recente staking. Jouw inzet en solidariteit hebben een aanzienlijke impact gehad op ons streven naar verbeteringen voor jullie arbeidssituatie.

Jouw bijdrage heeft niet alleen bijgedragen aan het versterken van onze gezamenlijke stem aan de onderhandelingstafel, maar heeft ook de aandacht getrokken van de beleidsmakers en de treingebruikers.

De solidariteit die tijdens de staking ten toon werd gespreid, verbindt ons als een hechte spoorweggemeenschap. Samen streven we naar een werkplek die recht doet aan onze inzet en bijdraagt aan een gezonde, evenwichtige en respectvolle werkomgeving.

Het overleg is momenteel nog gaande. Intussen hebben reeds vijf intense overlegvergaderingen plaatsgehad. We begrijpen dat transparantie essentieel is, en we zullen jullie zo spoedig mogelijk gedetailleerde informatie verstrekken over de uitkomst van het overleg.



Jullie betrokkenheid en steun zijn van onschatbare waarde. Samen kunnen we blijven bouwen aan een betere toekomst voor ons allen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten