Familiedag van het VSOA Spoor op Pairi Daiza. Blauwe golf bij de Panda’s !

“Wat een prachtige dag!” De reacties op de familiedag zijn unaniem enthousiast. Zo’n 1100 leden uit de Groep Spoor van het VSOA vonden elkaar terug in gezinsverband in het park Pairi Daiza, te Brugelette, op zaterdag 26 april 2014.

Buiten het samen doorbrengen van een mooie dag onder vrienden en collega’s, was dit ook de gelegenheid om de intrede van de Groep Spoor in de Nationale Paritaire Commissie van de nieuwe NMBS te vieren.

Gelukkig en moe nadat ze door de verschillende thema’s van het prachtige park Pairi Daiza waren gewandeld, waaronder de bijzonder mooie ruimte die voorbehouden is aan de panda’s HaoHao en Xinghui, kwamen de deelnemers samen onder de « tent » om er een wel verdiende maaltijd te genieten.

Voorzitter Filoteo Africano en zijn team zorgden voor een vorstelijk onthaal om van deze dag een succes te maken.

Fotoreportage

De fanfare van de NMBS uit Aat was eveneens aanwezig en gaf begeleiding aan de deelnemers bij hun intrede in de tent om de feestelijkheden te openen.

Voorzitter Filoteo Africano had vervolgens het genoegen om de Consul-Generaal van Marokko, zijn Excellentie Zine El Abidine Mohamed, de heer Olivier Chastel, Federaal Minister van Begroting, de heer Louis Michel, Europees Parlementslid en mevrouw Jacqueline Galant, Burgemeester van Jurbise te ontvangen.

Vertegenwoordigers uit verschillende Groepen van het VSOA, alsook het Secretariaat-Generaal hadden eveneens positief geantwoord op de uitnodiging van de Spoorlieden.

Nogmaals onze dank aan allen!

Gelet op het grote succes van deze eerste familiedag die werd georganiseerd door de Groep Spoor, blijft nog één vraag: wanneer de volgende?

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten