Sociale verkiezingen 2018

De laatste rechte lijn!

 

De allereerste sociale verkiezingen in de openbare sector zullen plaatsvinden tussen 3 en 7 december 2018 voor de NMBS en HR-RAIL en van 4 tot 6 december 2018 voor Infrabel.

Vanaf september zullen enkele veranderingen zichtbaar worden. Organisatorisch dienen nog zaken met HR-Rail geregeld te worden, maar het is wel de periode voor de syndicale organisaties om hun kiescampagnes te starten.

Wij hopen dat iedere spoorwegman/vrouw van deze gelegenheid zal gebruik maken om zijn/haar eigen doelstellingen, standpunten of verwachtingen in alle respect voor iedereen zal bekendmaken.

Wat indien u zelf kandidaat wil zijn?

U heeft nog een viertal weken de tijd om u in te schrijven op onze lijsten! Wanneer u verkozen wordt, zal u zetelen in een Regionale Paritaire Commissie of een comité ter preventie, welzijn en bescherming op het werk welke afhangt van uw werkzetel.

U hoeft niet bang te zijn dat een mandaat een grote belasting met zich meebrengt, u hoeft enkel over een gezonde motivatie te beschikken. U zal dienstvrijstellingen ontvangen om de verschillende vergaderingen bij te wonen.

Geen nood wanneer u niet verkozen wordt, uw eigen stem kan misschien een andere kandidaat op de lijst verbinden aan een zetel. Dus aarzel niet! Bezoek onze website, volg onze mascotte Victor en vul het formulier om u kandidaat te stellen in.  

Stel je ook kandidaat

Heb je een luisterend oor voor de collega's, ga je discussies niet uit de weg en wens je de frustraties, problemen en vragen van je collega's en jezelf op een menselijke manier over te brengen naar de hiërarchie?  Stel je dan kandidaat op één van onze lijsten en wordt mede-afgevaardigde van VSOA-Spoor.

Overtuigd?

Contacteer dan het secretariaat van VSOA-Spoor per e-mail naar : vsoa-slfp@b-rail.be of op het nummer 02 213 60 60 of 911/46408.     

Word kandidaat !

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten