Verlof 2021 (betreft NMBS-personeel)

(08/10/21) - Antwoord van de directie in verband met de vraag van VSOA-Spoor tijdens het NPSC op woensdag 06 oktober 2021. "In het kader van de continuïteit van de dienstverlening blijft NMBS ook waken over de andere afwezigheidsquota’s, waaronder het jaarlijks verlof.

Reglementair is het voorzien dat het jaarlijks verlof steeds aangevraagd en opgenomen dient te worden in het lopend jaar. Een aantal gebeurtenissen (bv. langdurige ziekte van een medewerker, operationele of dienstredenen, gevallen van overmacht zoals de recente natuurramp,…) kunnen het toekennen van dat verlof soms verhinderen. In die specifieke omstandigheden is het niet de bedoeling dat het niet-opgenomen verlof verloren gaat. Daarom zal de uitzonderlijke overdracht van jaarlijks verlof om bovenstaande redenen op individuele basis en waar nodig toegestaan worden».

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten