Update Corona: terugkeer naar Fase 3 Excom van Infrabel

© pixabay
© pixabay

(20/10/20) - Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijven sterk stijgen en de overheid kondigde verplicht telewerk af vanaf maandag 19 oktober.

Wij volgen de regels die de overheid ons oplegt en passen ook onze huidige maatregelen aan. We keren binnen ons bedrijf terug naar Fase 3 van onze exitstrategie.

Wat houdt Fase 3 in?

  • Een normale treindienst wordt aangehouden.

  • Een normaal regime met betrekking tot de werken is van toepassing.

  • Voor alle medewerkers van wie de aanwezigheid op kantoor niet noodzakelijk is om hun werk uit te voeren of een opleiding te volgen, is telewerken de norm.

Belangrijk om weten:

  • De geplande essentiële opleidingen gaan nog steeds door op locatie.

  • Vergaderingen hou je via communicatiemiddelen op afstand.

Blijf de veiligheids- en hygiënemaatregelen toepassen!

Het blijft enorm belangrijk dat je steeds alle veiligheidsregels en hygiënemaatregelen blijft toepassen. Draag een mondmasker als je geen afstand kan houden en als je je verplaatst in een gebouw.

Raadpleeg daarvoor zeker ook het overzicht van alle beschermingsmaatregelen tegen het coronavirus en de FAQ met veelgestelde vragen.

Heb je nog vragen?

Stel ze dan zeker aan je leidinggevende, een preventieadviseur of stuur een mailtje naar coronavirus@infrabel.be.

SMS

Update corona - aangepaste maatregelen vanaf maandag 19 oktober: normale treindienst, normaal regime mbt de werken, telewerk is de norm waar mogelijk. Meer info via //Workplace.

Infrabel TV - schermen

De overheid kondigde verplicht telewerk aan vanaf maandag 19 oktober. Wij volgen de regels die de overheid oplegt en passen onze huidige maatregelen aan. We keren terug naar Fase 3 in de exitstrategie.

Wat houdt dat in?

Een normale treindienst, een normaal regime met betrekking tot de werken en telewerk is de norm waar mogelijk.

Belangrijk om weten: geplande essentiële opleidingen gaan nog steeds door op locatie en vergaderingen hou je via communicatiemiddelen op afstand.

Het blijft enorm belangrijk dat je overal steeds alle veiligheidsregels en hygiënemaatregelen blijft toepassen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten