Stakingsaanzegging op 5 oktober !

(26/09/22) - Het gemeenschappelijk vakbondsfront van spoorlieden betreurt het uitblijven van concrete beslissingen vanuit de regering, over het afsluiten van de diensten- en prestatiecontracten van de NMBS en Infrabel, en over het bepalen van een begrotingsplan dat de mogelijkheid biedt om de door haar bepaalde ambities te concretiseren.

Het eist dat dringend maatregelen worden genomen om komaf te maken met de verslechtering van de arbeidsvoorwaarden van de spoorlieden en een kwaliteitsvolle openbare dienst mogelijk te maken.

Deze zullen in ieder geval de onmisbare middelen moeten inhouden voor het afsluiten van een sociaal contract over, onder andere, aanwervingen, arbeidsvoorwaarden en welzijn van het personeel.

Om die redenen legt het een stakingsaanzegging neer, die op dinsdag 4 oktober 2022 om 22u00 zal ingaan en op woensdag 5 oktober 2022 om 22u00 zal eindigen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten