Nieuwjaarsreceptie van het VSOA-Spoor

Voorzitter Roland Vermeulen
Voorzitter Roland Vermeulen
Jacques Joie, Jan Vercamst (Nationaal Voorzitter ACLVB) en Filoteo Africano
Jacques Joie, Jan Vercamst (Nationaal Voorzitter ACLVB) en Filoteo Africano

Zaterdag 28 januari 2012 ging de traditionele nieuwjaarsreceptie van het VSOA-Spoor door. Deze happening, bestaande uit een drink en gevolgd door een aan tafel bediende maaltijd, ging door in het aangenaam kader van het station van Anderlecht en werd opgeluisterd door een muzikaal combo.

Verschillende leidinggevende personen onder wie de CEO van NMBS-Holding J. Haek en Sven Audenaert, Directeur-generaal van HR, de Voorzitter van ACLVB Jan Vercamst, de Secretaris Generaal van VSOA Henk Herman, Volksvertegenwoordiger Mevr. Lahaye-Battheu waren present. Andere personaliteiten (waaronder Paul Magnette, Minister van Openbare bedrijven) moesten de uitnodiging afwijzen wegens een druk agenda.

Aldus maakte Voorzitter Roland Vermeulen zijn wensen voor 2012 over aan nagenoeg 200 aanwezigen. Hij haalde enkele problemen uit de burgermaatschappij aan waaronder de pensioenshervorming, maar sprak ook over de toekomst van de NMBS-groep en de obstakels die ze zullen tegenkomen op hun weg naar een betere toekomst.

Uiteindelijk kondigde hij zijn afscheid aan wegens bereiken van de pensioenleeftijd tegen de zomervakantie.

De Voorzitter van de ACLVB Jan Vercamst richtte zich eveneens tot de toehoorders om uit te leggen waarvoor een algemene staking werd aangekondigd en wees gelijktijdig een nieuwe dreiging af die rust op de indexering van de lonen.

De gesprekken werden verdergezet bij een gezellige maaltijd.

Fotoreportage

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten