De Dialoog is verbroken met de NMBS

Persbericht

Een nieuwe harde klap voor de Openbare Sector

(22/02/21) - Naar aanleiding van de vergadering van 15 februari, hebben we moeten vaststellen dat de directie van de NMBS geen enkele stap terug overweegt in het afschaffen van de loketten.

Op het einde van deze vergadering konden we enkel spreken van een mislukking en werd de sociale dialoog verbroken.

Vandaag was de vergadering van de laatste kans, het VSOA-Spoor heeft al zijn standpunten in dit dossier herbevestigt, spijtig genoeg hebben we vanuit de directie NMBS geen enkel teken van goede wil kunnen opmerken om deze situatie te laten evolueren.

Naar aanleiding van deze vergaderingen heeft het VSOA-Spoor reeds een onderhoud voorzien met Mijnheer Gilkinet Georges, Minister van mobiliteit.

Deze zal doorgaan op maandag 01 Maart 2021. Wij zullen nogmaals onze verzuchtingen duiden en hopen op een aandachtig, luisterend oor van de Minister.

VSOA Spoor veroordeelt het misprijzen van de NMBS tegenover de loketbedienden en zal niet nalaten alle drukkingsmiddelen ter hunner beschikking te gebruiken in dit dossier.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten