ACLVB met vertrouwen naar de sociale verkiezingen 2012

Jan Vercamst, Voorzitter ACLVB
Jan Vercamst, Voorzitter ACLVB

28/03/2012 - De sociale verkiezingen gaan dit jaar door van 7 mei tot en met 20 mei. 26 maart was de laatste dag waarop werknemers zich kandidaat konden stellen. De Liberale Vakbond kan vandaag reeds uitpakken met het aantal kandidaturen.

Het gaat om 11.692 kandidaturen (arbeiders, bedienden, jongeren en kaderleden) voor het CPBW en 10.644 voor de Ondernemingsraad.  In totaal kan de Liberale Vakbond een stijging van 17 % optekenen, vergeleken met de start van de verkiezingen in 2008.

Vanaf nu starten de kandidaten hun eigen campagne op in de bedrijven. De Liberale Vakbond heeft een heel eigen vakbondswerking die veel vrijheid en ruimte laat aan kandidaten en afgevaardigden. Er worden ook tools en thema’s aangereikt die de kandidaten kunnen gebruiken tijdens hun persoonlijke campagne.

Afgelopen zaterdag werden deze tien thema’s voorgesteld op het feestcongres van ‘120 jaar liberaal syndicalisme’.

U kan ze ontdekken op www.stem1.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten