A111 is gedaan. Welkom medisch attest !

© pixabay
© pixabay

(03/02/21) - De legendarische A111 verdwijnt, vanaf nu volstaat een attest van medische ongeschiktheid van je huisarts om je afwezigheid bij ziekte te melden.

Je bent ziek, gaat naar je huisarts en merkt daar dat je je A111 thuis bent vergeten ... Dat is gelukkig voltooid verleden tijd! Want vanaf nu volstaat het om een attest van medische ongeschiktheid van je huisarts in te dienen als je niet kan werken door ziekte of door een privé ongeval.

De diagnose is niet meer verplicht (behalve in het geval van een coronabesmetting en bij langdurige afwezigheid van meer dan 30 dagen).

Let er wel op dat je je identificatienummer duidelijk leesbaar aanbrengt op je medisch attest voor je het indient. Statutaire medewerkers moeten ook een kleefbriefje van de KGV aanbrengen.

Stuur je attest vervolgens via e-mail naar medischattest@hr-rail.be

of via de post naar het Health Centre van Brussel, 10-04 H-HR.43B, Frankrijkstraat 85, 1060 Brussel.

Dankzij deze modernisering wordt het niet enkel voor jou eenvoudiger om je ziekte te melden, ook de werkwijze voor de medewerkers wordt een heel stuk gemakkelijker.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten